Stenhaugs.net

© 2016 - Jan Vidar Stenhaug - Hof - Norway

Sist oppdatert: 12. september 2016

Rikets saler, Stevnehaller og Betel i Sverige

 

Når vi er på tur så prøver vi å få tatt bilder av de salene som er der vi er.

Her er et knippe Rikets saler fra Sverige, og der heter de også Rikets sal.

 

Arboga - Betel - Ikke lenger i bruk:

Dette er Betel i Arboga sett fra et flyfoto hentet på Eniro. Her hadde også Arboga menighet sine møter, men som sikkert alle vet så ble hele anlegget solgt høsten 2014.

 

Grums:

Her er Rikets sal til Grums menighet i Värmland. Jo, plassen heter faktisk Grums, ca 3 mil øst for Karlstad. Bildet er tatt i november 2009.

 

Halmstad:

Her er salen i Halmstad i Hallands Län på vestkysten av Sverige. Det er Halmstads Norra, Halmstads Östra, Halmstads Västra og Halmstads Jugoslaviske menigheter som har møtene her. Bildet er tatt i juli 2010.

 

Härnösand:

Dette er salen i Härnösand i Västernorrland. Bildet er tatt i august 2016.

 

Järfalla - Stevnehall - Ikke lenger i bruk:

Dette gamle bilde av stevnehallen i Järfalla ved Stockholm fant på nettet.

 

Kiruna:

Her er Rikets sal til Kiruna menighet i Norrbotten. Dette er den salen som ligger lengst nord i Sverige. Bildet er tatt i august 2016.

 

Lysekil:

Rikets sal til Lysekil menighet tok vi bilde av i august 2010. En fin liten Rikets sal, som ligger i Västra Götalands Län på vestkysten av Sverige.

 

Stockholm:

Dette bildet av ett postkort fant vi på nettet en dag. Det er av Betel i Stockholm som ble brukt fram til Betel i Sverige flyttet til Arboga.

 

Strömstad:

Her er Rikets sal til Strömstad menighet, som er i Västra Götalands Län, og nabomenighet til Sandefjord i Norge. Bildene er tatt i desember 2014.

 

Varberg:

Her er Rikets sal i Varberg, i Hallands Län. Salen brukes av Varberg Norra og Varberg Södra menigheter. Varberg ligger ved E6 / E20, mellom Göteborg og Malmö. Bildet er tatt i juli 2010.

 

Vetlanda:

Dette bildet av salen til Vetlanda menighet i Jönköpings Län, fikk vi tilsendt på e-post av en søster i menigheten der.

 

Värnamo:

Her er Rikets sal til Värnamo menighet i Jönköpings Län. Värnamo er en by mellom Jönköping og Helsinborg langs E4. Bildet er tatt i juli 2010.

 

Örebro:

Dette bildet av salen i Örebro fant vi på nettet. Det er Örebro-Vivalla, Örebro-Almby, Örebro-Haga og Örebro-Centrum menigheter som har møtene her.

 

Årjäng:

Dette er Rikets sal til Årjäng menighet i Värmland. Bildet er tatt fra E 18, så den er godt synlig der den ligger mellom Årjäng og Töcksfors. Vi var her i november 2009.